Bogen "Mit liv som Gardin Lis” udgives

19. april 2024 ser bogen “Mit liv som Gardin Lis” dagens lys.

Der er tale om en selvbiografi af den østjyske iværksætter Lis Bilde, der i 1984 startede en lille gardinforretning i Østjylland og nu har skabt en landsdækkende gardinvirksomhed med en international koncern i ryggen.

I bogen fortæller Lis Bilde om sin opvækst som adoptivbarn, om de første år som iværksætter, om sine op- og nedture og ikke mindst om at modernisere gardinvirksomheden i en traditionsbunden branche.

Bogen er fortalt i et samarbejde med erhvervsjournalist Trine Wiese, der også har interviewet en række af de profiler, der har været med på Lis Bildes iværksætterrejse.

Trine Wiese siger:
”I en tid med alt for få iværksættere er Lis Bildes iværksætterhistorie og fortælling inspirerende, fordi den blandt meget andet viser:

-At man kan få sig en flot karriere, selv om man ikke er født med en guldske i… Lis er mønsterbryder.

-At man som iværksætter ikke behøver at kunne alt fra dag et - du kan sagtens bygge iværksættertoget, mens det kører.

-At du skal være åben for at udvikle for ikke at afvikle.

-At salg er guld!

- Og at du som iværksætter gør klogt i at kende dine egne styrker og mangler - og hyre profiler, der ikke ligner dig selv. Alt for mange ansætter mest kloner af sig selv.

Trine Wiese nævner, at det for eksempel har været ganske afgørende for Gardin Lis’ succes, at Lis Bilde på et tidspunkt ansatte en akademiker i virksomheden.

”Han supplerede på forbilledlig vis Lis’ egne kompetencer og erfaringer. De to udgjorde et stærkt makkerpar, der løftede virksomheden ind i fremtiden,” slår Trine Wiese fast.

Kontakt:
Trine Wiese, trine@diewiese.dk, mobil: 21192886
Lis Bilde på LisBilde@gardinlis.dk, mobil: 40177817