Lej en erhvervsjournalist med medieindsigt - og få gjort det komplicerede kloKkeklart 

Ønsker I hjælp til at finde jeres bedste historier? Ønsker I en reportage med billeder, fortællinger og ord fra jeres erhvervsevent? Har I brug for skarpe kundeinterviews til jeres SoMe-content? Ønsker I spændende, velskrevne interviews med jeres specialister og lederprofiler? Vil I have en attraktiv LinkedIn-profil? Eller har I behov for en perspektivrig baggrundshistorie?  Hvis ja, så kontakt Die Wiese, hvor I kan få hjælp af en erfaren erhvervsjournalist og storyteller med bred medieindsigt.


Lej en erhvervsjournalist 

Skarpe kundecases til dækspecialisten Vulkan A/S.
Research og spændende tekster til kokken Kim Gravenhorsts bestseller om havtorn.
Og medlemsinterviews til organisationen dinTandlæge.
Sådan lyder blot tre af de utallige fortælleopgaver, som Die Wiese har løftet.

ord og bilLeder på en MAsterplan

Masterplan for Aabenraa Havn i samarbejde med A1 Consult og journalist Trine Wiese.

Ekspert-Interviews 

Hvad er essensen i en sund udvikling af et byområde? Det får du viden om ved at læse magasinet om strategisk ledelse af byudvikling, som Trine Wiese har leveret interviews til. Køb det her.

DANPO-Mennesker

En kampagne med det formål at styrke sammenhængskraft og omdømme. Fabriksbesøg, sparring omkring intern kommunikation og formidling. 30 personlige medarbejderinterviews, 30 dobbeltportrætter, som er omsat til 5 bannere og en videofilm til de interne infoskærme. Lavet i samarbejde med Annemarie Winther og fotograf Jakob Lerche.