Kvalitetsbøger 

Trine Wiese hjælper både som interviewer, ghostwriter, redaktør, forfatter og korrekturlæser. Trine har skrevet og bidraget til en bred vifte af bøger, og hun samarbejder med en række af mediebranchens dygtigste profiler. 

Læs bogen om Gardin Lis 

Læs den nye selvbiografi af den østjyske iværksætter og mønsterbryder Lis Bilde. Køb e-versionen her. Eller bestil den trykte bog hos Trine Wiese på 21192886 eller trine@diewiese.dk

Bogen om Horsens

Bogen handler om Horsens fascinerende forandring fra  fængselsby til oplevelsesby. Trine er forfatteren, og Muusmann' forlag er udgiveren. Lån den på biblioteket.

11 kvindelige topchefer 

Hvordan sprænger kvinder glasloftet i de danske kommuner? Det fortæller 11 kvindelige topchefer fra den kommunale verden om. Trine er forfatteren, og bogen er udgivet af Kommunernes Landsforening. 

Grøn dannelsesrejse 

Lars-Christian Brask, finansmand og folketingsmedlem for Liberal Alliance, tog på et roadtrip for at syreteste sine skeptiske tanker om miljø og grøn livsstil. Trine skrev om turen, der blev en grøn dannelsesrejse for den blå finansmand. Køb bogen her, eller lån den på biblioteket.

En Kommunes Erhvervs-DNA

Horsens var førhen en stærk arbejderby med store industrikoncerner, og hvad er byen så i dag? Det fortæller Trine om i denne bog, der er bestilt af Horsens Kommune og udgivet af Muusmann' forlag.

Et middelalderhus

Realdania By & Byg har udgivet denne bog om Priors Hus, der er et skønt middelalderhus i Ærøskøbing. Trine er interviewer og skribent. Køb eller download den gratis her. 

Flere af Trines bøger 

Lykkelig ledelse

Hvordan lever du et harmonisk liv som leder? Det spørgsmål er omdrejningspunktet i Trines første, anmelderroste bog, der er udgivet af Turbine Forlaget. 4 gode stjerner i Børsens anmeldelse. Lån e-versionen på biblioteket.

Sådan bliver din bolig Sund

Bogen fortæller om, hvad vi kan gøre for, at vores bolig bliver så sund som muligt.  Realdania By & Byg står bag både projekt og bogen, som Trine har skrevet. Download eller køb bogen her.

En diamantjæger 

Da  Katerina Pitzner skulle udgive sin bog om sit liv som diamantbroker, blev Trine den skrivende redaktør. Og da Lucy Vittrup skrev sin bog om erogi, var det også Trine, der fik manuskriptet i mål. Begge bøger er udgivet af Muusmann' forlag.

Endnu flere af Trines bøger

Glade chefer 

Interviews med en række glade chefer er kernen i bogen, der er skrevet i et samarbejde mellem Iver R. Tarp og Trine Wiese. Turbine' forlaget er udgiver.

Randers' muskler 

Fortællingen om Randers' industrihistorie blev udgivet med støtte fra Business Randers og Randers Kommune. Forfatterne er Trine Wiese og Annemarie Winther. Bogen fik 5 stjerner i Danske Kommuner.

Klummer om ledelse 

I en periode på ti år har Trine Wiese skrevet klummer om ledelse i Jyllands-Posten, og bogen er en samling af de bedste. Muusmann' forlag er udgiveren. Lån bogen på biblioteket.

Nordens citron 

Kokken Kim Gravenhorst fik for alvor sat havtorn på dagsordenen med sin bog om "nordens citron". Trine researchede og skrev teksterne til bestselleren.

Børnehave-DNA

Fra Verner til Valdemar - en 125-års jubilæumsbog med glimt i øjet for Børnehaven Bredstrupsgade. Skrevet i samarbejde med Annemarie Winther.

Beton, beton og beton 

Bogen er en ærlig og personlig fortælling om familievirksomheden Faarup Betonindustri i Faarup i det nordlige Randers. Forfatterne er Trine Wiese og Annemarie Winther. Køb bogen her.

En iværksættersjæl 

Bogen handler om serieiværksætteren Ove Glerup, der har taget en lang rejse i sit liv. Fra han som femårig stod bag ploven i sin fars landbrug til et voksenliv som godsejer, ejer af blandt andet Ravnsborg koncernen om Samson Agro.

Jørgen Hansen

Historien om milliardkoncernen Freja startede i et undseeligt kælderlokale, og di bogen fortæller Jørgen Hansen ærligt om karrierens og livets bakketoppe- og dale. Du kan downloade den her eller låne den på biblioteket.

JunGE

Christian Junge står bag Junge A/S, der blev startet af hans far tilbage i 1946. I forbindelse med virksomhedens jubilæum fik han udgivet en jubilæumsbog i samarbejde med Buchs, der lod Trine Wiese skrive bogens tekster og interviews.

Den lykkelige landbusiness 

Iværksætteri er ikke kun for yngre it-mænd med hipsterskæg, der bor i centrum af en større by og har blikket stift rettet mod at vækste vildt og voldsomt. Sådan lyder indgangen til bogen ”Den lykkelige landbusiness – stærk, sej og urokkelig”, der er resultatet af et storytellingsprojekt, som Business Randers og Trine Wiese står bag. Bogen er finansieret af Randers Kommune. 

Den glade chauffør 

Transport- og logistikbranchen mangler chauffører og denne e-bog gør dig klogere på, hvad der skaber glade chauffører.

Randers-entreprenøren

Et billede af den solide Randers-entreprenør Brdr. Andersen bliver fremkaldt i jubilæumsbogen.Trine Wiese har interviewet, researchet og skrevet historien. Kontakt Brd. Andersen A/S for at høre nærmere.

Iværksætter-bekendelser

Den omdiskuterede serieiværksætter Jesper Øhlenschlæger fortæller i bogen om sine farverige forretningseventyr, der både fører til milliontab og kæmpe gevinster. Trine er bogens ghostwriter, og forlaget Muusmann er udgiveren.